Thamia

Thamia village, een lieflijk dorpje in een prachtige omgeving


Authentieke dorpjes in Birma staan niet in Lonely Planet
In de Bay of Bengal, aan de westkust van Birma, op slechts één uur varen van Ngapali beach ligt prachtig gelegen tussen twee pagodes het lieflijke dorpje Thamia. Een paradijs voor reizigers die de lokale dorpjes willen ontdekken en genieten van de gastvrijheid van de mensen.
 Graag willen we vrienden en kennissen uitnodigen om dit zelf te ervaren. Ervaar het gewone, eenvoudige dagelijkse leven en geniet van de gastvrijheid van de mensen.
Boottrip
Maak een boottrip over de meanderende rivier en laat het mooie landschap aan je voorbij glijden. Bezoek de kleine dorpjes in de omgeving, maak kennis met de vriendelijke bevolking en proef de lokale palmwijn ‘Dany’.

Wandeling
Maak een wandeling door dorpjes en langs rijstvelden, neem een spiritueel kijkje in een van de kloosters, loop door de groene heuvels en zie hoe ze cashew noten verbouwen. Of bezoek de twee kleine eilandjes voor de kust en leer hoe je een octopus kunt vangen. Als je geluk hebt zie je misschien een ‘Horseshoe Crab’, een van de oudste levende dieren op aarde.

Rode krabbetjes
Kijk vanaf de veranda van uw privé bungalow naar de honderden rode krabbetjes die druk bezig zijn hun holletjes op het strand te maken terwijl u geniet van een prachtige zonsondergang en de maan ziet opkomen over de rijstvelden.

‘Myanmar go local’ organiseert dagtrips en excursies, naar prachtige authentieke dorpjes in de omgeving van Thamia. Bezoek Thamia village, een onvergetelijke ervaring.

Bezoek de traditionele authentieke dorpjes in Myanmar en geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking.