Guesthouse

Een rustig klein guesthouse aan privé strand bij Ngapali beach

Ons guesthouse
Het vrijstaande guesthouse (max. 2 personen) ligt aan een nog onontdekt strand, prachtig gelegen onder de palmbomen op een perceel van 12.500m2. Waar u op uw overdekte veranda in alle rust kunt genieten van het mooie uitzicht over de blauwgroene zee met een schitterende zonsondergang en donkerrode zon die opkomt over de rijstvelden en heuvels en een prachtig nevelig beeld geeft. U zult hier geen andere toeristen tegenkomen. Het is de enige accommodatie in Andrew Bay.
De bungalow heeft een overdekte voor- en achterveranda (totaal 53 m2), en is voorzien van 2 eenpersoonsbedden (110 x 200), of aan elkaar geschakeld een gigantisch 2 persoons bed.
 Voor het maken van koffie/thee, een soepje of een kleine snack is er een kitchenette met gascomfort. De badkamer heeft een europees toilet, wastafel en frisse douche (koud water).

Strand
U heeft een strand voor u alleen waar u kunt relaxen op een bamboe bed, u kunt verbazen over de honderden rode krabbetjes die druk bezig zijn hun holletjes op het strand te maken. En uiteraard kunt u heerlijk poedelen, zwemmen of floaten in de rustige zee met ondiep blauwgroen water.
Eens in de twee weken valt het water bij eb zo laag dat u kunt wadlopen naar een van de eilandjes voor de kust. Het is een paradijs voor mensen die de lokale dorpjes willen ontdekken en in alle rust willen genieten van een verblijf aan een onontdekt strand.

Omgeving
In de omgeving zijn kleine dorpjes, waar de tijd heeft stilgestaan. Er zijn ‘aanhuis’ winkeltjes waar dorpsbewoners de dagelijkse dingen kunnen kopen. De authentieke dorpjes in de omgeving zijn prima te belopen. Per boot kunt u prachtige tochten maken over de meanderende rivieren of lekker gaan snorkelen vanaf een idyllisch strandje. zie: Trips.
Geniet van uw bungalow, relax aan het privé strand en neem een duik in de blauwgroene zee. Ontdek de authentieke dorpjes in omgeving. En maak een prachtige boottocht over rivier of zee. Wij verzorgen ook leuke dagtrips afgestemd op uw wensen.

Inclusief maaltijden
De bungalow is te huur voor minimaal 3 aan een gesloten nachten.
Overnachtingen in de Dutch Beach Bungalow zijn inclusief alle maaltijden maar exclusief trips en drank.
zie: Prijzen.
Maaltijden worden op het terras van de bungalow geserveerd, en vaak wordt het diner in ongedwongen sfeer gezamenlijk in ons huis genuttigd.

De bungalow is beschikbaar vanaf half oktober tot half mei.

Relax in de Dutch Beach Bungalow aan een nog niet ontdekt strand, neem een duik in de blauwgroene zee en geniet van de prachtige zonsondergang.